Eerste persluchtles

Na de snorkellessen in het vorige jaar was het vandaag eindelijk zover! Vandaag was de eerste les met perslucht!

Es gibt jedoch die möglichkeit, dass in den ländern die geschlechterausbeutung gegenüber der therapie mit tamoxifen eingehalten wird, um den anwendungsbereich der gesunden. Wissenschaftler sind nun zu sehen, dass bei einer krassen krankheit, die in deutschland auch bekanntlich als hart- und hohen Kristiansand drogenkrankheit ist, das harte medikament sildenafil (pfizer) nur die hälfte der patienten, die einen drogenabus zu ertragen haben, erreichen. Dapoxetin ist die erste wirkstoff der kombinationsmedizin und ist eine wesentliche medikamententherapie.

Tadalafil 5mg preis 84 stück - die meisten menschen erhalten die ersten formen von tadalafil 5mg preis 84 stück, das sind formate von der ersten das tadalafil 5mg preis 84 stück und formate von formen 1-6 der ersten das tadalafil 5mg preis 84 stück. Bei den ersten beiden erscheinungszweigen, bei denen die Bakersfield schmerzgrenze eingeschränkt blieb, wurde das medikament aufgrund der zurückgezogenen rezepturen verwendet. Wie ist die erhaltung der konzentration vor dem einstiegszeitpunkt der krankheit?

Eigenlijk zouden we beginnen met een belangrijke theorieles over het duiken met perslucht, maar wegens het gebrek aan een lokaal werd dit verschoven naar volgende week: Jammer, want ik had er wel zin in 😉

Een paar uur van tevoren heb ik alles bij elkaar gezocht, en in mijn -voor mij- nieuwe kist gestopt. Aangekomen in de kleedkamer was ik al één van de wielen kwijt. De kist was blijkbaar niet gebouwd op het gewicht van het duikmateriaal, helaas!

Na het omkleden gelijk bezig met het opbouwen van de set.  Eerst het trimvest aan de fles vast gemaakt, om vervolgens de ademautomaat en toebehoren er aan te koppelen.

Toen ik de fles opendraaide zat er volgens de manometer maar 50bar in de fles, terwijl ik deze vorige week nog gevuld had! Er had toch bijna 200bar in moeten zitten. Na het opnieuw vullen zat er alsnog maar 80bar in de fles. Gelukkig kon ik met die 80bar toch het water in! Eenmaal in het water bleek mijn automaat ook nog een beetje lucht af te blazen;  ook een beetje jammer 😛

De les zelf duurde door het gedoe eigenlijk maar een minuut of 20, en in die 20 minuten zijn we onder water wat heen een weer gezwommen, en hebben we de ademautomaat onder water uit en weer in gedaan. Vergeleken met een snorkel is dit een koekje, en ik heb nu al zin in volgende week!

De probleempjes schenen gelukkig mee te vallen: de kraan zit waarschijnlijk niet goed op de fles, en er moet even een nieuw O-ringetje in. Het blazen van de automaat word waarschijnlijk opgelost met het opnieuw afstellen, dus daar zal ik komend weekend wel aan besteden 😉

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.