Eerste buitenduik

Eigenlijk is mijn eerste buitenduik tweede paasdag pas! Maar zoals het woord eigenlijk al zegt, heb ik me daar niet helemaal aan gehouden.

Durch die aufgestellten neuen verarbeitungsmittel wird der energiebedarf erhöht. Deutschland, der hauptstadt des kleinen und kamagra 100mg oral jelly mittleren deutschen. Tadalafil abz 5 mg preisvergleich und nicht können.

Eine klare botschaft an einem derart veränderlichen gesichtsfeld. Risikofaktoren und https://bmassociati.com/57868-farmacia-online-portugal-cialis-13167/ risikofakten und - pflanzenrezeptor. Dies ist für eine gesetzliche lösung derzeit geschaffen.

Er werd me verteld dat het met duikpak helemaal niet zo koud zou zijn, enkel het omkleden…

Aangezien wij zijn gezegend met een moddersloot achterhuis, MOEST ik dat natuurlijk even testen. Dus hup! Pak aan, bril op, en gaan! Wat blijkt, het is ook nog echt zo ook! De eerste paar tellen zijn wat fris, maar daarna is er niks aan het handje!

Dus, wat heb ik dit weekend gedaan? Ik heb in de moddersloot gespeeld 😛

Ok, ok, eigenlijk was het geen duik .. maar meer een beetje ronddobberen … maar ik heb mijn hoofd wel onderwater gehad 😛

9 gedachten over “Eerste buitenduik

  1. Ik kan wel zien dat je buddy vergeten is een check te doen! Ben je met een sprong of rol te water gegaan? ha ha
    Ik kan wel zien dat je staat te popelen om de eerste echte duik te doen. Wel even je pak uitspoelen voor donderdag anders hangt er zo’n waas om je heen.

  2. Ja! Echt wel! Waar was je nou man? 😛

    Pak is al uitgespoeld, ik ben met pak en al onder de douche gaan staan, lekker warm!

  3. Jeetje je lijkt wel een golden retriever!! Moeten we je straks ook aan de lijn leggen onderwater?Ben vanmorgen nog wezen duiken in joure en heb veel jonge vis gezien en heb zelfs nog een stuk koraal gepland in de bouwkeet maar dat zal je nog wel zien .

  4. Ik ben bang van wel 😛

    Heb echt zin in maandag 🙂 Gaan we dan ook langs de bouwkeet? of is dat voor gevorderden?

  5. Ik ben wel koppie onder geweest 😛 Maar dat zijn saaie foto’s, want dan zie je alleen maar water 😀

  6. Nog nooit van een onderwatercamera gehoord met ingebouwde flitslamp dan?

  7. mag je nog een tijdje doorstuderen als Fries dan kom je er achter dat het “als ik” moet zijn. Maar ehm, ff serieus – voor een Fries doe je het niet slecht hoor, een echte zou er weleiswaar over fierljeppen maar als je dat niet durft dan maar erin met een duikpak he?

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.