Het begin

Underwater pictureAls ik TV kijk, en ik zap toevalling langs onderwaterdocumentaires op bijvoorbeeld Discovery Channel of National Geographic dan blijf ik daar toch altijd hangen. Duikers die met hun helemaal vrij door het water zweven alsof ze gewichtloos zijn en zich daar in een totaal andere wereld bevinden dan wat wij hier op het droge doen. Zelfs de held in de “geflopte” film Waterworld maakte me vroeger jaloers met de kieuwen achter zijn oren.

Nooit heb ik er aan gedacht om zelf de onderwaterwereld te gaan verkennen, totdat ik op een avond ineens de gedachten kreeg: waarom ga ik eigenlijk geen duikopleiding volgen? Zo gedacht zo gedaan, en na het afspeuren van het internet kwam ik de website van Duikteam Heerenveen. Een vereniging welke elke donderdagavond samen komt bij het zwembad van Sportstad Heerenveen om daar gezellig wat te drinken, maar ook opleidingen aanbied.

Een paar weken terug heb ik erheen gemaild, en gister kreeg ik een uitnodiging om op 1 oktober een introductieduik te gaan maken; helemaal tof natuurlijk! Alleen nog twee weken wachten … maar heb er nu al zin in!

Een gedachte over “Het begin

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.