Duik #2

En de tweede duik zit er al weer op! Nou is deze post een beetje laat, maar ach, ik heb ook wel eens andere dingen te doen 😉

Tweede duik was eigenlijk nog erger dan de eerste. Deze keer helemaal geen enkele echte vis gezien, alleen maar zand, zand, zand, stenen, een rubberen aasvisje -wat ik natuurlijk gelijk meegenomen heb-, en nog meer zand. Wel kon ik aan mezelf merken dat ik al een stuk rustiger was, en ik ook echt kon ontspannen onderwater. Het was niet alleen erg gaaf, maar voelde ook heerlijk!

Verder op het platform nog een paar oefeningen gedaan. Opstijgen, buddy naar boven brengen, octopus aangebieden aan buddy/instructeur bij gebrek aan lucht en trimmen… Het opstijgen ging prima, het uittrimmen ging iets minder. Ik deed vanalles, maar bleef erg moeilijk op 1 hoogte diepte hangen….

Vervolgens de duik iets eerder afgebroken dan gepland wegens materiaalpech, maar toch een leuk duikje. En wederom, erg zin in komende zondag ! 😀

Statistiekjes:
Water Temp: 8° Celsius
Max. DuikDiepte: 8.3meter
DuikTijd: 30min

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.