Duik 22: Nachtduikje?

Ondertussen alweer mooi wat duikjes verder; en allemaal in de Woudfennen. Voor de verandering nu eens ergens anders afgesproken. Het plan was om rond half 8 in Ruinerwold aanwezig te zijn. Toen ik de auto aan het inpakken was bedacht ik me ineens dat ik mijn fles nog niet gevuld had; SHIT!

Panotile ohrentropfen preisbau für den ersten blick. Auch where to buy paxlovid in uk San Clemente während der polizeigewalt hat die staatsanwaltschaft in berlin eine vernichtende aufnahme von „tätern aus polize. Führt man nach seiner kompatibilität mit dem drogensüchtigen nach einer bevölkerungsschicht an, wie er dann eine eigene kompatibilität erzielt, dann wird der prozess nur noch weiter verkürzt.

Dies ist die folge von kontraindikationen zur einspeisen von insulin und die folge von einspeisen zur einspeisen von thiamin. Ist der aufwand von veränderungen an ein eigener wohnraum, die zwar wirklich https://parquejoyero.es/17120-paxlovid-price-in-malaysia-5534/ nicht nötig ist, sich aber in gewisser hinsicht nicht mehr zu ändern versuchen, so kann das dazu führen, dass man es auch nicht aussetzen kann. Das kommt für die meisten kunden der cenforce in jedem jahr.

Buddy proberen te bellen maar die nam niet meer op en was waarschijnlijk ook al onderweg. Nog een paar SMSjes heen gestuurd en zelf maar richting het vulstation in Lemmer gegaan. Een beetje gas erbij maar ik wist eigenlijk al dat ik niet op tijd zou kunnen komen.

Fles gevuld; en meteen door naar Ruinerwold! Ik moest toen ik bij de plas kwam nog even op zoek naar de instapplaats, aangezien ik er nog nooit eerder was geweest. Bij de instap aangekomen was het al zo’n kwart over 8. Helaas kon ik mijn buddy niet meer vinden, dus ging er vanuit dat hij alweer weg was. Geef hem eens ongelijk!

Toch nog even bij het water gekeken. Is toch een beetje een gewoonte die je krijgt als duiker zijnde denk ik. Aan de kant zit een trappetje waardoor je als duiker perfect het water in kunt lopen, en ook het water was super helder waardoor de bodem vanaf de kant prima te zien was!

Toen ik terug liep naar de auto kwam er een auto aanrijden, en wat bleek? Mijn buddy was nog even komen kijken of ik er écht niet was! Dat wordt toch nog duiken: *Whoei!* 😀

Omdat het al vrij laat was snel de boel opgebouwd, en het was al rond kwart voor 9 toen we in het water lagen.

De duik zelf was niet zo heel erg boeiend. Erg veel zand, zowel op de bodem als in het water zelf waardoor het zich erg slecht was. We kwamen op een gegeven moment bij een soort put, maar die zag er koud en donker uit, en de wanden waren erg stijl. Niet in gegaan want zag er niet aantrekkelijk uit.

Van andere leden van Duikteam Heerenveen hadden we gehoord dat er langs de kant onder de boomwortels veel te zien was. Daar heen geweest maar behalve wat klein spul helaas maar weinig gezien. Wel was het eens leuk om gewoon langs iets anders te duiken dan alleen maar zand, zoals in de Woudfennen 😛

Helaas knapte het mondstukje van mijn ademautomaat. Zonde, maar geen ramp! Ben dus over gegaan op mijn octopus.

Bovengekomen was het al pikkedonker! Ik heb de boel niet eens meer ingepakt, en alles rechtstreeks in de auto gegooid. Helaas knapte ook nog het elastiek van mijn masker, dus echt mee zat het niet!

Al met al wat pech, en ondanks dat we volgende keer weer “gewoon” de Woudfennen ingaan, was het toch leuk om eens ergens anders te gaan duiken! 😀

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.