Duik 13: Kleine baarsjes worden groot!

Baars Het is weer woensdag! En sinds twee weken betekent woensdag, net als zondag, duikdag!

Na het aandoen van de uitrusting en het uitvoeren van een buddycheck het water in gegaan. De afspraak was dat we eerst naar het 7 meter platform zouden gaan, om vervolgens het 12 meter platform op te zoeken.

Tijdens het afdelen kwam een snoek zich al op een meter of 3 bij ons melden. Eerste keer dat ik zo snel eentje tegen kwam en dat belooft natuurlijk veel goeds! ๐Ÿ™‚ Onderweg via het touw het onderwater parkour gevolgd waar ik bij aankomst bij het autotje een dikke baars spotte! Gelijk naar mijn buddy geseind, maar die zag een stukje verderop al eentje zwemmen, die ik dan dus niet zag. Twee dikke baarzen dus! Helaas ging hij er snel vandaar maar na een rondje om de auto kwam hij nog even nieuwsgierig kijken.. wat een geweldig mooi dier!

Onder het 7 meter platform weer een snoek tegen gekomen. Het is bijna standaard, maar saai word hij niet.

Daarna hop naar het 12 meter platform. Was ik nog niet eerder geweest maar vanaf nu moet dat maar eens standaard worden ๐Ÿ˜€ Zit namelijk heel veel vis omheen. Niet heel erg groot maar doordat ze overal zitten wel heel erg leuk!

Op terugreis gaf mijn duikcomputer aan dat het verstandig was om nog even een veiligheidsstop te maken. Dus zijn we lekker op een meter of 5 blijven zwemmen.

Was weer een superduik! Nog maar een paar nachtjes en dan mag ik weer ๐Ÿ˜›

Een gedachte over “Duik 13: Kleine baarsjes worden groot!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.