Dat gaat weer geld kosten …

Zoals ik al in de log van duik #36 (Duik #36: Dat gebeurt je maar één keer) heb ik mijn fles laten vallen waardoor mijn eerste trap “iets” beschadigd heb. Afgelopen donderdag zou ik het zwembad even mijn duiksetje voor de aankomende vakantie testen. Toen ik de boel aan het inpakken was zag ik dat er een klein gaatje in mijn trimvest zat. Gelijk het vest opgeblazen, en ja hoor, de lucht loopt er met een rotgang weer uit. Balen. Later zag ik dat er aan de andere kant nog 2 flinke scheuren zaten…. dat voorspelt niet veel goeds!

Op internet kwam ik al weinig positieve berichten tegen over het repareren van een trimvest. En ook twee duikshops bevestigden me beide dat het niet verstandig was om het vest te repareren; en het enkel eventueel als zwembadvest te gebruiken.

Gelukkig zijn er een aantal DTH-ers die me een vest aangeboden hebben zodat ik de komende tijd toch nog kan duiken; maar die heb ik de komende weken niet nodig heb. Ik zit tot 10 december namelijk in Sharm El Sheikh. Wel neem ik een stel automaten van een DTHer mee, zodat ik wel veilig kan duiken daar.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.